Ana Sayfa / İş Güvenliği / Dünya Çapında En iyi İş Güvenliği Blogları

Dünya Çapında En iyi İş Güvenliği Blogları

İşyerinde ve yolda yürürken hepimiz güvende ve sağlıklı kalmak isteriz. Bunu için en iyi tavsiyeleri kimden alabiliriz? İşte en iyi iş güvenliği blogları.

İnternet üzerinde işlerini iyi yapan blogcular var. Hepsi de iyi fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşmaktadır. Siber alemde sağlık ve güvenlik bilgisini paylaşan en iyi bağımsız 11 blog yazarı:

1. Judith Hackitt’in Risk Değerlendirmesi. Judith, İngiltere’nin işyeri güvenliği ve sağlığı güvenlik doktorudur. Ayrıca Sağlık ve Güvenlik Yöneticisi başkanıdır. Sorunlarını her gün düzenli çözmekten daha iyi bir yol var mıdır? Judith daha ayrıntılı bir analiz sağlayan sağlık ve güvenlik anılarından bazılarını bloğunda anlatıyor.

2. Sağlık ve güvenlik uzmanı Bridget Gilmour, herkesi sağlıklı ve güvenli tutmak için işletmelerle birlikte çalışan bir firma olan Hundred Acre‘nin kurucusu ve müdürüdür. Blogunda, mutlu ve sağlıklı bir işyerinin nasıl oluşturulacağı, personelin moralli tutmanın öenemi gibi yazıları bulunmaktadır.

3. Rospa Training blog’u, sektörün önde gelen güvenlik uzmanları tarafından yazılan bir blogdur. İşyeri güvenliği blogunda, işyerinde sağlık ve güvenliğin önemi, güncel güvenlik önerileri, ipuçları ve görüşleri bulunmaktadır.

4. Sağlık ve Güvenlik İpuçları, yeni başlayanlara, sağlık ve güvenlik alanında yerleşik profesyonellere yönelik sağlık ve güvenlikle ilgili tavsiyelerin sunulduğu bir blogu bulunmaktadır. John Johnston, 2004 yılında bu siteyi kurdu ve blog, asbest tehlikelerinden, yollarda forklift taşımaya yönelik temel bilgilere kadar her şeyi kapsıyor.

5. Duncan Spencer, Waitrose’da güvenlik yöneticisidir. John Lewis ortaklığı için sağlık ve güvenlik yönetiminden sorumludur. Blogunda, güvende hissetmek, insanların sağlık ve güvenlik alanında sorunlarının olup olmadığına ilişkin konuları içeriyor.

6. Sağlık ve güvenlik danışmanlığı Just Health and Safety, bloğunda (son zamanlarda serbest mesleklerde sağlık ve güvenlik kanunlarında) işyerinde kötü alışkanlıkların nasıl değiştirilebileceğine ilişkin tavsiyelerini anlatıyor.

7.Alan Dransfield, Bilgi Özgürlüğü, Sağlık ve Güvenlik Danışmanıdır. Blogu, sağlığı ve güvenliği görmezden gelenleri, tembellik, bilgi edinme özgürlüğü yasasını kötüye kullananları ve beceriksizliğini örtbas edenleri anlatmak içindir.

8.Eğitmek, eğitim alanlarını tanıtmak için doğrudan akredite eğitim sağlayıcıları ile uğraşan bir firmadır. Asbest hakkında bilmeniz gerekenleri her şeyden önce, sağlık ve güvenlik direktörünün rolü nasıl derleneceği bu tür bilgilerin yeraldığı blogutur.

9. Michael Emery, evde ve dışarda birçok önde gelen kuruluşun, ev eşyasını, sağlığını ve güvenliğini yöneten kariyer güvenliği uzmanıdır. Şirket için ”Secureus Health & Safety” adlı bir blog yazmaktadır. Güvenlik koçluğuna ağırlık veriyor çünkü Michael’ın uzmanlığı burada yatıyor. Bilgileri oldukça yararlıdır.

10. Envesca, İngiltere’nin önde gelen sağlık ve gıda güvenliği eğitim şirketlerinden biridir. 10 Adımda güvenli bir etkinlik, yüksek riskli yerde çalışma ve ürünleri güvenli taşımaya kadar pek çok sağlık ve güvenlik sorununu kapsar.

11. Safecontractor İngiltere’de en hızlı büyüyen sağlık ve güvenlik firmalarından biridir. 263’den fazla büyük müşterisi ve 23.000’den fazla yüklenici üyesi vardır. Blog, sağlık ve emniyet temellerini ortaya koyuyor. Sürdürülebilirliğin işe nasıl uygulanacağını anlatıyor. Çalışma süresi talimatına ışık tutuyor.

Yazar Ahmet Aktan

A Sınıfı iş güvenliği uzmanı ve kimya mühendisiyim. 2010 yılından bu yana iş güvenliği uzmanlığı yapmaktayım. Edindiğim sektör tecrübesi çeşitli alanlarda paylaşarak ufakta olsa sektöre katkı vermeye çalışmaktayım. İletişim: Belirtilmemiş.

Mutlaka Oku

meslek hastalıkları listesi

Meslek Hastalıkları Listesi

Bir ülkenin hızla gelişen bilim ve teknolojisi, o ülkenin sanayileşme sürecini de beraberinde getirir ve …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.